Mezinárodní marketingový management : [globalizace a světové trhy, marketingové plánování a controlling, potenciál a lidské zdroje] - Berndt, Ralph, 1947-; Fantapié Altobelli, Claudia; Sander, Matthias (Praxe manažera (Computer Press), 2007)
Příručka shrnuje základní informace o jednotlivých oborech mezinárodního marketingového managementu v éře globalizace.