Advances in electronic marketing - Clarke, Irvine, 1961-; Flaherty, Theresa, 1968- (Idea Group Pub., 2005)
Kniha o internetovém marketingu, World Wide Web a dalších elektronických marketingových nástrojích jakými jsou geografické informační systémy, databáze v marketingu a reklama prostřednictvím internetu