Spirálový management - Kopčaj, Andrej, 1943- (Alfa Publishing, 2007)
Příručka shrnuje základní informace o tzv. spirálovém managementu, jenž vychází z pojetí využití hnacích sil dynamiky spirálového růstu.
Část. tištěno napříč
Keywords: management; řídící práce; úspěch v podnikání; synergetika; leadership; success in business; synergetics; monografie; monographs