Diagnostika a léčba syndromu diabetické nohy pro praxi - Lacigová, Silvie, 1955- (Galén, 2006)
Problematika diabetické nohy je rozdělena do tří částí: obecný přehled (Epidemiologie, Klasifikace, Etiopatogeneze, Diagnostika, Osteomyelitida, Charcotova osteoartropatie, Edukace v péči o nohu), terapie (Léčba ischemického defektu, Léčba neuroischemického defektu, Antibiotika, Odběr kultivace, Lokální léčba a Protetická péče) a kazuistiky (demonstrováno 7 ischemických a 5 neuropatických defektů, jejich průběh, léčba a ošetřování)
Název z disku
Copyright Diabetologické centrum 1. interní kliniky FN a LF UK v Plzni
Keywords: diabetická noha; diabetic foot; monografie; CD-ROM; monography