Multikulturní výchova : příručka (nejen) pro učitele - Průcha, Jan, 1934- (Triton, 2006)
Příručka pro učitele vycházející z požadavků vzdělávacích programů mapuje současnou situaci a východiska multikulturalismu jakožto ideologie a poskytuje základní orientaci v problematice.
Keywords: multikulturní výchova; multicultural education; příručky; handbooks, manuals, etc