Rukověť dramaterapie a teatroterapie - Valenta, Milan, 1958- (Univerzita Palackého v Olomouci, 2006)
Sborník příspěvků 1. mezinárodní konference dramaterapeutické konference, která se konala v Olomouci v březnu 2005 a zabývala se problematikou dramaterapie a teatroterapie.
Nad názvem: Univerzita Palackého v Olomouci, Pedagogická fakulta
Keywords: dramaterapie; dramatherapy; teatroterapie; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)