Rukověť dramaterapie a teatroterapie - Valenta, Milan, 1958- (Učebnice, 2006)
Sborník příspěvků 1. mezinárodní konference dramaterapeutické konference, která se konala v Olomouci v březnu 2005 a zabývala se problematikou dramaterapie a teatroterapie.