Civilní právo procesní : vysokoškolská učebnice - Winterová, Alena, 1938- (Linde, 2006)
Aktualizované vydání učebnice doplněné o předpisy evropského práva zachycuje stav civilního procesního práva k 1.květnu 2006.
Pod názvem: doplněné o předpisy evropského práva
Keywords: občanské právo procesní -- Česko; law of civil procedure -- Czechia; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)