Psychologie práce : pro manažery a personalisty - Arnold, John, 1958- (Computer Press, 2007)
Personalistická příručka obsahuje základní informace o klíčových oblastech současné podoby psychologie práce.
Terminologický slovník
Přeloženo z angličtiny
Keywords: psychologie práce; personální management; psychology of work; personnel management; příručky; handbooks, manuals, etc