Strategické řízení : teorie pro praxi - Keřkovský, Miloslav, 1944-; Vykypěl, Oldřich, 1943- (C.H. Beck, 2006)
Příručka shrnuje aktuální poznatky z oblasti strategického řízení především s ohledem na jejich využití v teorii i praxi.
Keywords: strategický management; strategic planning; monografie; monographs