Strategické řízení : teorie pro praxi - Keřkovský, Miloslav, 1944-; Vykypěl, Oldřich, 1943- (C.H. Beck pro praxi, 2006)
Příručka shrnuje aktuální poznatky z oblasti strategického řízení především s ohledem na jejich využití v teorii i praxi.