Pokrokové konstrukce obráběcích nástrojů - Roček, Vladimír (Práce, 1958)
Na základě nejnovějších poznatků z výzkumu a dílenské praxe shrnuje příručka hlavní zásady pro konstrukce nástrojů k obrábění kovů (soustružnické nože, vrtáky, výhrubníky, protahovací a protlačovací trny atd.). Je doplněna řadou schémat, obrázků a tabulek.
7250 výt.
Jmenný a věcný rejstřík
Přehl. lit.
S fot. a il. v textu
Keywords: OBRÁBĚNÍ; nástroje -- konstrukce; nože; vrtáky; učebnice středních škol