catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Sýry :
Description
Sýry : druhy a recepty
Saved in:
Bibliographic Details
Format:
Book
Language:
Czech
Published:
V Praze :
Ikar,
2006
Edition:
Vyd. 1.
Subjects:
sýry
sýrová jídla
cheese
cookery (cheese)
informační publikace
kuchařské recepty
information publications
cookbooks
ISBN:
8024907569
Physical Description:
288 s. : barev. il. ; 18 cm
Cover
Table of contents
Holdings
More Information
Staff View
Description
Item Description:
Terminologický slovník
Obsahuje rejstřík
ISBN:
8024907569
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
The world encyclopedia of cheese
by: Harbutt, Juliet, et al.
Published: (2003)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Domácí sýry
by: Rubášová, Petra, 1970-
Published: (2015)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Domácí sýry
by: Rubášová, Petra, 1970-
Published: (2018)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv procesních parametrů a složení surovinové skladby na jakost vybraných mléčných výrobků = The impact of processing parameters and raw material composition on the quality of selected dairy products : disertační práce
by: Kůrová, Vendula
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv procesních parametrů a složení surovinové skladby na jakost vybraných mléčných výrobků = The impact of processing parameters and raw material composition on the quality of selected dairy products : teze disertační práce
by: Kůrová, Vendula
Published: (2023)
×
Loading...