Burda : světová móda (Aenne Burda, 1990)
Střihy světové módy, pracovní návody, kosmetika, stolování a recepty...
www.burda.cz
České vydání připravuje: Burda Praha, spol. s r.o.
Rozsah a rozměry pro registraci: 12x64+40+4+4 s., 222/303
Keywords: móda; šití; střihy; odívání; fashion; sewing; fashion design; clothing; časopisy pro ženy; women's periodicals