Sociální studia (Masarykova univerzita, Fakulta sociálních studií, 2004)
Odborné příspěvky z oblasti sociálních studií na pomezí sociologie, kulturní antropologie a dalších disciplín
Jednotlivá čísla jsou monotematicky zaměřena
Informace o časopise pocházejí z databáze ISSN
Popsáno podle:Č. 2 (2004)
Keywords: sociální vědy; sociální výzkum; sociologie; kulturní antropologie; social sciences; social research; sociology; cultural anthropology; odborné časopisy; professional journals