Národopisné regiony Čech a Moravy - Žůrek, Zbyněk (Levné knihy KMa, 2004)
Popis 22 českých a moravských etnografických regionů (zeměpisné a historicko-národopisné vymezení, lidová architektura, lidový oděv a kroj, píseň a muziky, lidové tance). Obsahuje též mapy, fotografie, zvukové záznamy a videoukázky
Název z úvodní obrazovky
Zpracovalo grafické studio Virtualis
Keywords: etnografie -- Česko; folklor -- Česko; regionální kultura; ethnography -- Czechia; folklore -- Czechia; regional culture; encyklopedie; interaktivní multimédia; CD-ROM; encyclopedias; interactive digital media