Národopisné regiony Čech a Moravy - Žůrek, Zbyněk (Multimediální encyklopedie, 2004)
Popis 22 českých a moravských etnografických regionů (zeměpisné a historicko-národopisné vymezení, lidová architektura, lidový oděv a kroj, píseň a muziky, lidové tance). Obsahuje též mapy, fotografie, zvukové záznamy a videoukázky