300 nejkrásnějších historických památek České republiky - Dvořáček, Petr, 1969- (Levné knihy KMa, 2004)
Průvodce po historických památkách je doplněn krajovým a okresním rejstříkem a abecedním rejstříkem
Keywords: historické budovy -- Česko; architektonické památky -- Česko; historic buildings -- Czechia; architectural monuments -- Czechia; encyklopedie; interaktivní multimédia; CD-ROM; encyclopedias; interactive digital media