Hrady a zámky Čech, Moravy a Slezska v pověstech - Jordáková, Jana; Růžička, Jiří (Omega software, 2000)
Průvodce po více než 200 hradech a zámcích (historie, pověsti). Doplněno fotografiemi a odkazy na související internetové stránky
Keywords: hrady -- Česko; zámky -- Česko; tvrze -- Česko; encyklopedie; interaktivní multimédia; CD-ROM; encyclopedias; interactive digital media