Hrady a zámky Čech, Moravy a Slezska v pověstech - Jordáková, Jana; Růžička, Jiří (Multimediální encyklopedie, 2000)
Průvodce po více než 200 hradech a zámcích (historie, pověsti). Doplněno fotografiemi a odkazy na související internetové stránky