Food Quality and Preference

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Journal
Language: English
Published: Oxford : Pergamon, 1988-
Subjects:

Cover

Table of contents

LEADER 00807nas^a22002657a^4500
001 31998
003 CZ ZlUTB
005 20240910160832.0
008 070328c19889999xx zr p s|||||0|||b|eng|d
022 |a 0950-3293 
040 |a ZLD002  |b cze  |c ZLD002  |d ZLD002 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664  |2 v 
080 |a 663  |2 v 
245 0 0 |a Food Quality and Preference  |h [elektronický zdroj] 
260 |a Oxford :  |b Pergamon,  |c 1988- 
310 |a 8x ročně 
538 |a Způsob přístupu: WWW 
655 7 |a elektronické časopisy  |7 fd186906  |2 czenas 
650 0 7 |a výživa člověka  |7 ph127487  |2 czenas 
856 4 1 |u http://www.sciencedirect.com/science/journal/09503293  |y Plný text 
910 |a ZLD002  |r 1993- 
992 |a ER 
999 |c 31998  |d 31998 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ