Food Chemistry

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Journal
Language: English
Published: Amsterdam : Elsevier, 1976-
Subjects:

Cover

Table of contents

LEADER 00904nas^a22002777a^4500
001 31323
003 CZ ZlUTB
005 20240910160704.0
008 070328c19769999xx sr p s|||||0|||b|eng|d
022 |a 0308-8146 
040 |a ZLD002  |b cze  |c ZLD002  |d ZLD002 
072 7 |a 663  |x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664:54  |2 MRF 
080 |a 543.6:663/664  |2 MRF 
245 0 0 |a Food Chemistry  |h [elektronický zdroj] 
260 |a Amsterdam :  |b Elsevier,  |c 1976- 
310 |a 2x měsíčně 
538 |a Způsob přístupu: WWW 
650 0 7 |a potravinářská chemie  |7 ph115834  |2 czenas 
650 0 7 |a analýza potravin  |7 ph135544  |2 czenas 
655 7 |a elektronické časopisy  |7 fd186906  |2 czenas 
856 4 1 |u http://www.sciencedirect.com/science/journal/03088146  |y Plný text 
910 |a ZLD002  |r 1993- 
992 |a ER 
999 |c 31323  |d 31323 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ