|
|
|
|
LEADER |
00994nam a22002657a 4500 |
001 |
3081 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20190825231633.0 |
008 |
040702s2002 xr |||||r|||||||||||cze|d |
040 |
|
|
|a ZLD002
|b cze
|c ZLD002
|
080 |
|
|
|a (006.3)
|2 v
|
080 |
|
|
|a 543.92-051
|2 v
|
080 |
|
|
|a 663/664
|2 v
|
245 |
0 |
0 |
|a ČSN ISO 11037 (560049) Senzorická analýza - Obecná směrnice a zkušební metoda pro posuzování barvy potravin
|
246 |
1 |
3 |
|a Senzorická analýza - Obecná směrnice a zkušební metoda pro posuzování barvy potravin
|
260 |
|
|
|a Praha :
|b Český normalizační institut,
|c 2002
|
300 |
|
|
|a 15 s.
|
650 |
0 |
4 |
|a barvy (hmoty)
|
650 |
0 |
7 |
|a potraviny
|7 ph115833
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a senzorická analýza
|7 ph137714
|2 czenas
|
655 |
|
7 |
|a normy
|7 fd131861
|2 czenas
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
992 |
|
|
|a BK
|
999 |
|
|
|c 3081
|d 3081
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 ČSN_ISO_11037
|7 0
|8 BOOK
|9 5182
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 001
|d 2006-07-29
|o ČSN ISO 11037
|p 420010086120
|r 2019-08-25
|v 250.00
|w 2019-08-25
|x N:nákup
|y 01
|