ČSN ISO 11037 (560049) Senzorická analýza - Obecná směrnice a zkušební metoda pro posuzování barvy potravin

Saved in:
Bibliographic Details
Format Book
LanguageCzech
Published Praha : Český normalizační institut, 2002
Subjects
Physical Description15 s.

Cover

LEADER 00000nam a22000007a 4500
001 3081
003 CZ-ZlUTB
005 20190825231633.0
008 040702s2002 xr |||||r|||||||||||cze|d
040 |a ZLD002  |b cze  |c ZLD002 
080 |a (006.3)  |2 v 
080 |a 543.92-051  |2 v 
080 |a 663/664  |2 v 
245 0 0 |a ČSN ISO 11037 (560049) Senzorická analýza - Obecná směrnice a zkušební metoda pro posuzování barvy potravin 
246 1 3 |a Senzorická analýza - Obecná směrnice a zkušební metoda pro posuzování barvy potravin 
260 |a Praha :  |b Český normalizační institut,  |c 2002 
300 |a 15 s. 
650 0 4 |a barvy (hmoty) 
650 0 7 |a potraviny  |7 ph115833  |2 czenas 
650 0 7 |a senzorická analýza  |7 ph137714  |2 czenas 
655 7 |a normy  |7 fd131861  |2 czenas 
910 |a ZLD002 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 ČSN_ISO_11037  |7 0  |8 BOOK  |9 5182  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 001  |d 2006-07-29  |l 0  |o ČSN ISO 11037  |p 420010086120  |r 2019-08-25 00:00:00  |v 250.00  |w 2019-08-25  |x N:nákup  |y 01 
992 |a BK 
999 |c 3081  |d 3081