catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
ČSN ISO 11037 (560049) Senzori...
Description
ČSN ISO 11037 (560049) Senzorická analýza - Obecná směrnice a zkušební metoda pro posuzování barvy potravin
Saved in:
Bibliographic Details
Format:
Book
Language:
Czech
Published:
Praha :
Český normalizační institut,
2002
Subjects:
barvy (hmoty)
potraviny
senzorická analýza
normy
Physical Description:
15 s.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Description
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
ČSN ISO 11056 (560035) Senzorická analýza - Metodologie - Metoda odhadu magnitudy
Published: (2002)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
ČSN ISO 8586-1 Senzorická analýza - Obecná směrnice pro výběr, výcvik a sledování činnosti posuzovatelů. Část 1:,
Published: (2002)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
ČSN EN ISO 8586-2 (560037) Senzorická analýza - Obecná směrnice pro výběr, výcvik a sledování činnosti posuzovatelů. část 2,
Published: (2010)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
ČSN EN ISO 4120 (560032) Senzorická analýza - Metodologie - Trojúhelníková zkouška : česká technická norma
Published: (2008)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
ČSN EN ISO 5495 (560032) Senzorická analýza - Metodologie - Párová porovnávací zkouška : česká technická norma
Published: (2008)
×
Loading...