catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
ČSN ISO 11037 (560049) Senzori...
Description
ČSN ISO 11037 (560049) Senzorická analýza - Obecná směrnice a zkušební metoda pro posuzování barvy potravin
Saved in:
Bibliographic Details
Format:
Book
Language:
Czech
Published:
Praha :
Český normalizační institut,
2002
Subjects:
barvy (hmoty)
potraviny
senzorická analýza
normy
Physical Description:
15 s.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Description
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
ČSN ISO 8586-1 Senzorická analýza - Obecná směrnice pro výběr, výcvik a sledování činnosti posuzovatelů. Část 1:,
Published: (2002)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Senzorická analýza potravin II. : statistické metody
by: Kříž, Oldřich, 1945-, et al.
Published: (2007)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
ČSN ISO 8587 (560033) Senzorická analýza. Methodologie. Pořadová zkouška
Published: (1993)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Analýza potravin. Část B,
by: Pokorný, Jan, 1928-2011, et al.
Published: (1990)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Analýza potravin. Část B,
by: Pokorný, Jan, 1928-2011, et al.
Published: (1986)
×
Loading...