|
|
|
|
LEADER |
01125cam a22002897a 4500 |
001 |
3080 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20190825231632.0 |
008 |
040702s2002 xr |||||r|||||||||||cze|d |
040 |
|
|
|a ZLD002
|b cze
|c ZLD002
|d ZLD002
|
080 |
|
|
|a (006.3)
|2 v
|
080 |
|
|
|a 543.92-051
|2 v
|
080 |
|
|
|a 612.392
|2 v
|
080 |
|
|
|a 613.26
|2 v
|
080 |
|
|
|a 641
|2 v
|
080 |
|
|
|a 664.3
|2 v
|
245 |
0 |
0 |
|a ČSN ISO 11035 (560061) Senzorická analýza - Identifikace a výběr deskriptorů pro stanovení senzorického profilu pomocí mnohorozměrového přístupu
|
246 |
1 |
3 |
|a Senzorická analýza - Identifikace a výběr deskriptorů pro stanovení senzorického profilu pomocí mnohorozměrového přístupu
|
260 |
|
|
|a Praha :
|b Český normalizační institut,
|c 2002
|
300 |
|
|
|a 29 s. :
|b il.
|
650 |
0 |
7 |
|a potraviny
|7 ph115833
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a senzorická analýza
|7 ph137714
|2 czenas
|
655 |
|
7 |
|a normy
|7 fd131861
|2 czenas
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
992 |
|
|
|a BK
|
999 |
|
|
|c 3080
|d 3080
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 ČSN_ISO_11035
|7 0
|8 BOOK
|9 5181
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 001
|d 2006-07-29
|o ČSN ISO 11035
|p 420010086121
|r 2019-08-25
|v 348.00
|w 2019-08-25
|y 01
|