catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • ČSN ISO 11035 (560061) Senzori...
  • Description

ČSN ISO 11035 (560061) Senzorická analýza - Identifikace a výběr deskriptorů pro stanovení senzorického profilu pomocí mnohorozměrového přístupu

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language: Czech
Published: Praha : Český normalizační institut, 2002
Subjects:
potraviny
senzorická analýza
normy
Physical Description: 29 s. : il.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
Description
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • ČSN ISO 13299 (560054) Senzorická analýza - Metodologie - Všeobecné pokyny pro vytvoření senzorického profilu
    Published: (2010)
  • ČSN ISO 8586-1 Senzorická analýza - Obecná směrnice pro výběr, výcvik a sledování činnosti posuzovatelů. Část 1:,
    Published: (2002)
  • ČSN ISO 8587 (560033) Senzorická analýza. Methodologie. Pořadová zkouška
    Published: (1993)
  • ČSN ISO 11037 (560049) Senzorická analýza - Obecná směrnice a zkušební metoda pro posuzování barvy potravin
    Published: (2002)
  • ČSN ISO 11056 (560035) Senzorická analýza - Metodologie - Metoda odhadu magnitudy
    Published: (2002)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...