|
|
|
|
LEADER |
01624cam a22003137a 4500 |
001 |
3078 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20190825231632.0 |
008 |
040505s2002 xr |||||r|||||||||||cze|d |
040 |
|
|
|a ZLD002
|b cze
|c ZLD002
|d ZLD002
|
080 |
|
|
|a (006.3)
|2 v
|
080 |
|
|
|a 543.92-051
|2 v
|
245 |
0 |
0 |
|a ČSN ISO 8586-1 Senzorická analýza - Obecná směrnice pro výběr, výcvik a sledování činnosti posuzovatelů.
|n Část 1:,
|p Vybraní posuzovatelé
|
246 |
1 |
1 |
|a Analyse sensorielle - Guide général pour la sélection, l'entrainement et le controle des sujects.
|n Partie 1:,
|p Sujects qualifiés
|
246 |
1 |
1 |
|a Sensorische Analyse; Allgemeine Richtinien für die Auswahl, Schulung und Überprüfung von Prüfpersonen.
|n Teil 1:,
|p Ausgewählte Prüfpersonen
|
246 |
1 |
1 |
|a Sensory analysis - General guidance for selection, training and monitoring of assessors.
|n Part 1:,
|p Selected assessors
|
246 |
1 |
3 |
|a Senzorická analýza - Obecná směrnice pro výběr, výcvik a sledování činnosti posuzovatelů.
|n Část 1:,
|p Vybraní posuzovatelé
|
260 |
|
|
|a Praha :
|b Český normalizační institut,
|c 2002
|
300 |
|
|
|a 23 s.
|
500 |
|
|
|a Prosinec 2002
|
500 |
|
|
|a Tato norma je českou verzí mezinárodní normy ISO 8586-1: 1993
|
500 |
|
|
|a Třídník normy 56 0037
|
650 |
0 |
7 |
|a potraviny
|7 ph115833
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a senzorická analýza
|7 ph137714
|2 czenas
|
655 |
|
7 |
|a normy
|7 fd131861
|2 czenas
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
992 |
|
|
|a BK
|
999 |
|
|
|c 3078
|d 3078
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 ČSN_ISO_85861
|7 0
|8 BOOK
|9 5178
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 001
|d 2006-07-29
|o ČSN ISO 8586-1
|p 420010086119
|r 2019-08-25
|v 280.00
|w 2019-08-25
|x N:nákup
|y 01
|