ČSN 57 1300 Tavené sýry a tavené sýrové výrobky - společná ustanovení

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Vachoušková, Hana (Author), Bártová, Jana (Author)
Corporate Author: Milcom servis a.s. (Praha, Česko)
Format: Book
Language: Czech
Published: Praha : Český normalizační institut, 2000
Subjects:
Physical Description: 6 s.

Cover

LEADER 01670cam a22003617a 4500
001 3067
003 CZ ZlUTB
005 20190825231632.0
008 040505s2000 xr |||||r|||||||||||cze|d
040 |a ZLD002  |b cze  |c ZLD002  |d ZLD002 
080 |a (006.3)  |2 v 
080 |a 637.3  |2 v 
080 |a 641/642  |2 v 
100 1 |a Vachoušková, Hana  |4 aut 
245 1 0 |a ČSN 57 1300 Tavené sýry a tavené sýrové výrobky - společná ustanovení /  |c [vypracování normy Hana Vachoušková, Jana Bártová] 
246 1 1 |a Fromage fondu et préparation avec fromage fondu - Réglements communs 
246 1 1 |a Processed cheese and processed cheese preparation - Common regulations 
246 1 1 |a Schmelzkäsezubereitung - Gemeinsame Bestimmungen 
246 1 3 |a Tavené sýry a tavené sýrové výrobky - společná ustanovení 
260 |a Praha :  |b Český normalizační institut,  |c 2000 
300 |a 6 s. 
500 |a Norma nahrazuje ČSN 57 1300 z 1977-05-27 
500 |a Třídník normy 57 1300 
650 0 7 |a potravinářství  |7 ph124430  |2 czenas 
650 0 7 |a sýry  |7 ph116388  |2 czenas 
655 7 |a normy  |7 fd131861  |2 czenas 
700 1 |a Bártová, Jana  |4 aut 
710 2 |a Milcom servis a.s. (Praha, Česko) 
910 |a ZLD002 
992 |a BK 
999 |c 3067  |d 3067 
952 |0 0  |1 1  |4 0  |6 ČSN_57_1300  |7 0  |8 BOOK  |9 5164  |a UTBZL  |b UTBZL  |d 2006-07-29  |l 1  |m 1  |o ČSN 57 1300  |p 420010085302  |r 2021-11-09  |s 2020-02-17  |v 104.00  |w 2019-08-25  |x N:nákup  |x Nahrazeno 420010188463   |y 03 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 ČSN_57_1300  |7 0  |8 BOOK  |9 165559  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 015  |d 2021-11-09  |l 1  |m 1  |o ČSN 57 1300  |p 420010188463  |q 2024-09-17  |r 2021-11-10  |s 2021-11-10  |v 104.00  |w 2021-11-09  |x Náhrada za č.k. 420010085302  |y 08