ČSN 56 0100 Mikrobiologické zkoušení poživatin, předmětů běžného užívání a prostředí potravinářských provozoven

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language: Czech
Published: Praha : Český normalizační institut, 1994
Subjects:
Physical Description: 190 s. + 1 s. příl.

Cover

LEADER 01366cam a22003497a 4500
001 3066
003 CZ ZlUTB
005 20190825231631.0
008 040702s1994 xr |||||r|||||||||||cze|d
040 |a ZLD002  |b cze  |c ZLD002  |d ZLD002 
080 |a (006.3)  |2 v 
080 |a 543.9  |2 v 
080 |a 579  |2 v 
080 |a 613  |2 v 
080 |a 663/664  |2 v 
245 0 0 |a ČSN 56 0100 Mikrobiologické zkoušení poživatin, předmětů běžného užívání a prostředí potravinářských provozoven 
246 1 3 |a Mikrobiologické zkoušení poživatin, předmětů běžného užívání a prostředí potravinářských provozoven 
260 |a Praha :  |b Český normalizační institut,  |c 1994 
300 |a 190 s. +  |e 1 s. příl. 
500 |a Datum schválení normy 22.5.1968 
500 |a V příloze Změna 6, doplnění normy o čl.145 
500 |a Účinnost normy od 1.3.1970 
650 0 7 |a kontrola potravin  |7 ph121822  |2 czenas 
650 0 7 |a mikrobiologická technika  |7 ph122847  |2 czenas 
650 0 4 |a Mikrobiologie 
650 0 7 |a potraviny  |7 ph115833  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářství  |7 ph124430  |2 czenas 
655 7 |a normy  |7 fd131861  |2 czenas 
910 |a ZLD002 
992 |a BK 
999 |c 3066  |d 3066 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 ČSN_56_0100  |7 0  |8 BOOK  |9 5163  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 001  |d 2006-07-29  |o ČSN 56 0100  |p 420010086122  |r 2019-08-25  |v 868.00  |w 2019-08-25  |x N:nákup  |y 01