Architektura v českých zemích románský sloh, gotika, renesance, baroko - Dvořáček, Petr, 1969- (Levné knihy KMa, 2004)
Základní informace o stavebních slozích a jejich regionálních zvláštnostech v ČR, přehled stovek objektů po celém našem území a slovník základních odborných výrazů, vše s doprovodem velkého množství fotografií
Název z úvodní obrazovky
Zpracovalo vydavatelství Petr Dvořáček
Technická realizace Fenomen multimedia
Keywords: románská architektura -- Česko; gotická architektura -- Česko; renesanční architektura -- Česko; barokní architektura -- Česko; architektonické památky -- Česko; Romanesque architecture; gothic architecture; renaissance architecture; baroque architecture; architectural monuments -- Czechia; encyklopedie; interaktivní multimédia; CD-ROM; encyclopedias; interactive digital media