Architektura v českých zemích románský sloh, gotika, renesance, baroko - Dvořáček, Petr, 1969- (Multimediální encyklopedie, 2004)
Základní informace o stavebních slozích a jejich regionálních zvláštnostech v ČR, přehled stovek objektů po celém našem území a slovník základních odborných výrazů, vše s doprovodem velkého množství fotografií