Česká knihovna - Chaloupka, Otakar, 1935-2013 (Otakar II., 2001)
Přes 100 kompletních knih české klasiky od legend a kronik po Karla Čapka ve formátu PDF. Obsahuje i výkladový slovník literárních směrů, skupin a období sestavený Otakarem Chaloupkou
Název z disku
Keywords: česká literatura; Czech literature; přehledy; CD-ROM; surveys