Výroba automobilových pneumatik - Červený, Josef, 1887-1933 (Státní nakladatelství technické literatury, 1957)
Příručka podává úvodem přehled technologie kaučuku. Dvě části jednají o přípravě dílců pro automobilové pláště, o jejich konfekci a vulkanisaci a o výrobě vzdušnic (duší), vložek a topných duší.
Pozn.
S il.
Věcný rejstřík
Keywords: gumárenská technologie; pneumatiky -- výroba