Sociální psychologie : moderní učebnice sociální psychologie - Hewstone, Miles, 1956-; Stroebe, Wolfgang; Hewstone, Miles, 1956-; Stroebe, Wolfgang (Portál, 2006)
Učebnice shrnuje vývoj oboru a základní poznatky moderní evropské i americké sociální psychologie.
Terminologický slovník
Keywords: sociální psychologie; social psychology; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)