Sociální psychologie : moderní učebnice sociální psychologie - Hewstone, Miles, 1956-; Stroebe, Wolfgang; Hewstone, Miles, 1956-; Stroebe, Wolfgang (Portál, 2006)
Učebnice shrnuje vývoj oboru a základní poznatky moderní evropské i americké sociální psychologie.