Zásadní konfrontace - Patterson, Kerry, 1946- (Alfa Publishing, 2006)
Praktická příručka nabízí efektivní postupy a nástroje pro řešení konfliktních situací.
Přeloženo z angličtiny
Pod názvem: TEAM.CZ
Keywords: interpersonální komunikace; interpersonální konflikty; řešení problémů; interpersonal communication; interpersonal conflicts; problem solving; příručky; handbooks, manuals, etc