Obec a finance : odborné periodikum pro ekonomické otázky obcí a měst (Triada, 1996)
Počítačové informace pro obecní samosprávu, inzeráty, doplňkové informace.
Registrovaný podnázev: Počítačové informace pro obecní samosprávu
Rozsah a rozměry pro registraci: 44 s., 210/300
Keywords: státní správa; obce; místní hospodářství; místní správa; časopisy