Single screw extrusion : practical plastics : handbook (Society of plastics engineers, 2003)
Příručka o jednošnekovém vytlačování plastů je určena k použití spolu s videozáznamem na DVD
Keywords: tváření plastů; plasty; příručky; vytlačování; příprava směsi; vytlačovací stroje; zařízení