Extrusion processes (Society of Manufacturing Engineers, 2004)
21 minutové instruktážní video o technologii vytlačování kovů a plastů
Keywords: plasty; tváření plastů; tváření kovů; výrobní technologie; kovy; vytlačování; plastikářská technologie; DVD