Kaučuky v antikorrozionnoj technike - Labutin, Aleksandr Lukič (Goschimizdat, 1962)
Příručka uvádí postupy a aplikace kaučuků a polyizobutylénů v protikorozní technice. Zahrnuje obkládání nádob fóliemi z kaučuků a pryží různých typů, ochranu zařízení nátěrovými hmotami na bázi kaučuků, žárové stříkání a vířivé nanášení práškových kaučuků, použití latexů, latexových lepidel a těsnění.
Přehl. lit.
S obr., fot. a tb. v textu
Keywords: příručky; protikorozní ochrana; nanášení; nátěry; fólie; ebonit; vrstvy; PRYŽ; těsnění; kaučuky; prášky; laky; lepidla