Kaučuky v antikorrozionnoj technike - Labutin, Aleksandr Lukič (Korrozija v chimičeskich proizvodstvach i sposoby zasčity., 1962)
Příručka uvádí postupy a aplikace kaučuků a polyizobutylénů v protikorozní technice. Zahrnuje obkládání nádob fóliemi z kaučuků a pryží různých typů, ochranu zařízení nátěrovými hmotami na bázi kaučuků, žárové stříkání a vířivé nanášení práškových kaučuků, použití latexů, latexových lepidel a těsnění.