Česko-rumunský a rumunsko-český slovník na cesty - Felix, Jiří, 1931-; Greceanu, Radu (SPN, 1979)
Praktická pomůcka chce v česko-rumunské části výběrem slov a celkovým zpracováním usnadnit v Rumunsku rychlé dorozuměni při nejrůznějších příležitostech. Rumunsko-česká část umožňuje pochopení těch rumunských slov a vět, snimiž seČech v Rumunsku setká nejčastěji
Vazba: ilustrátor
10000 výt.
Výslovnost
Zkr.
Inf. ke slovníku
Keywords: jazykové slovníky; česko-rumunský; rumunsko-český; slovníky rumunské