Česko-rumunský a rumunsko-český slovník na cesty - Felix, Jiří, 1931-; Greceanu, Radu (Turistické slovníky, 1979)
Praktická pomůcka chce v česko-rumunské části výběrem slov a celkovým zpracováním usnadnit v Rumunsku rychlé dorozuměni při nejrůznějších příležitostech. Rumunsko-česká část umožňuje pochopení těch rumunských slov a vět, snimiž seČech v Rumunsku setká nejčastěji