Synthetická vlákna, zpracování a použití v průmyslu. II. - Piller, Bohumil; Trávníček, Zdeněk (SNTL, 1956)
Druhý svazek pojednává ve třech kapitolách o elektrostatickém náboji na textiliích a jeho odstraňování, o fixaci (upevňování tvaru) synthetických vláken a o mechanické přípravě vláken pro pletení a tkaní.
Věcný rejstřík
S il.
2000 výt.
Odkazy na použitou lit.
Rus., něm. a angl. souhrn
Keywords: vlákna syntetická; textilní průmysl; fixace; polyamidová vlákna; POVRCHOVÁ ÚPRAVA