Zpracování lepenek - Macháň, Josef, 1925-2003; Donát, Adolf (SNTL, 1962)
Pojednává o principech a postupech při zpracování lepenek, technologii jednotlivých druhů výrobků, jejich zkoušení, počítání a balení, mechanizaci a automatizaci, organizaci výroby a bezpečnosti pracovního prostředí. Pokračování vyjdou pod názvem "Materiály na výrobky z papíru a lepenek" a "Zpracování papíru".
Věcný rejstřík
S fot. a il. v textu
2665 výt.
Keywords: učebnice středních škol; lepenkové obaly; technologie; lepenky; krabice; kartonáž; obaly papírové