Obnova zhrouceného světa - MacDonald, Gordon, 1939- (Návrat domů, 2006)
Americký baptistický pastor radí, jak překonat krize a stres, jak začít znovu po životních prohrách, zraněních i zarmouceních.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: životní problémy; řešení problémů -- křesťanské pojetí; křesťanský život; life problems; problem solving -- Christian approach; Christian life; populárně-naučné publikace; popular works