Premixy : Polyesterové a epoxydové lisovací hmoty : Určeno [též] pro stud. na odb. školách chem. - Schreiber, Bruno (SNTL, 1965)
Vlastnosti, výroba a zpracování nových lisovacích hmot teplem tvrditelných jsou probrány v této publikaci ze soutěže rukopisných děl SNTL. Pojednává dál o aplikaci premixů v různých průmyslových odvětvích a podává stručný přehled nejdůležitější světové odborné a patentové literatury v tomto odvětví.
1700 výt.
Věcný rejstřík
S obr., fot., tb. a grafy v textu
Obálka: Zbyněk Weinfurter
Keywords: prepregy; reaktoplasty; lisování; premixy; polyestery; pryskyřice epoxidové; pryskyřice polyesterové; příručky