Premixy : Polyesterové a epoxydové lisovací hmoty : Určeno [též] pro stud. na odb. školách chem. - Schreiber, Bruno (Řada chemické literatury, 1965)
Vlastnosti, výroba a zpracování nových lisovacích hmot teplem tvrditelných jsou probrány v této publikaci ze soutěže rukopisných děl SNTL. Pojednává dál o aplikaci premixů v různých průmyslových odvětvích a podává stručný přehled nejdůležitější světové odborné a patentové literatury v tomto odvětví.