Využití účetnictví v řízení neziskových organizací : se zvláštním zřetelem na tvorbu a využití rozpočtu v řízení - Stejskalová, Irena, 1957- (ASPI, 2006)
Manažerská příručka shrnuje základní informace o účetnictví coby kvalitním podkladu pro řídící práci.
Keywords: účetnictví -- Česko; manažerské účetnictví -- Česko; neziskové organizace -- Česko; podnikové rozpočty -- Česko; accounting -- Czechia; managerial accounting -- Czechia; nonprofit organizations -- Czechia; budget in business -- Czechia; příručky; handbooks, manuals, etc