Manažerské účetnictví - Čechová, Alena, 1955- (Computer Press, 2006)
Manažerská příručka shrnuje základní informace o účetní praxi, která má vedoucím pracovníkům napomoci při správném rozhodování.
Obsahuje rejstřík
Keywords: manažerské účetnictví; managerial accounting; příručky; handbooks, manuals, etc